Ingrediënten:
– 1 pak pasta
– 1 ui
– 1 zakje geraspte kaas
– 1 blikje tomatenpuree
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1/2 theelepel rozemarijn
– 1/2 theelepel thyme
– olijfolie
– eventueel: 1/2 theelepel knoflookpoeder
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Snipper de ui en fruit deze in een beetje olijfolie.
4. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, rozemarijn, thyme en eventueel knoflookpoeder toe aan de ui en breng alles op smaak met zout en peper.
5. Doe de gekookte pasta in een ovenschaal en meng dit met de saus.
6. Bestrooi de pasta ovenschotel met de geraspte kaas en zet de schaal vervolgens ongeveer 10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.
Eet smakelijk!